Hogyan töröltethetem, ha egyáltalán lehet töröltetni illetéktelen bankszámla értesítőjét a telefonszámomról?
Vettem egy sim kártyát. És, sms értesítést ad, valakinek a bankszámlájáról.
Megkapta a nyugdíjt... mikor hol mennyit vásárol... stb... merre menjek, hogy ezt megszüntessem? Valószínű, hogy az illető, rossz telefonszámot adott meg a banknak, hogy mire kapja az sms - t. És, mivel nyugdíjas, nem veszi észre... hogy nem kapja meg... nem ért hozzá, nem figyeli... szóval... menjek be a bankba, hogy keressék meg az ügyfelet, és töröltessék vele a telefonszámot... vagy mit tehetnék? Vegyek egy másik sim kártyát?
Csak ezért ne vegyél másik sim kártyát.
Amúgy még mindig jobb, hogy egy nyugdíjas korábbi számát kaptad meg, mintha olyan valakié lenne, akit állandóan hívogatnak a munkája miatt. Vagy főleg ha díleré.
Amelyik bank küldi az smseket oda menj be! Vidd magaddal a telefontársasággal kötött szerződésed, mert anélkül a bank nem tehet semmit.
Az illető bankszámlája felett nem rendelkezhetsz, csak a saját mobilszámodról.
Azt pedig valahogy igazolnod kell, hogy tiéd a telefonszám.
Köszönöm, bementem a bankba... és nagyon gyorsan megoldották. Nem is hittem volna. Egy szót kellett vissza küldeni sms - ben az adott számra, hogy : Tilt
És, már kaptam is a visszajelzést, hogy többet nem küld a bank értesítést az adott bankszámláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!