Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bruttó 195ezer ft-os fizetésre...

Bruttó 195ezer ft-os fizetésre megadják a 10millió babaváró hitelt?

Figyelt kérdés
Az összes feltételnek megfelelünk elméletileg. Ekkora fizetésre megadják a max összeget?
2019. okt. 4. 19:32
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
66%

Érdekelne azért hogy hol tudsz ingyenesen 10 milliót 20 evig kartyadij belkuk szamlavezetesi dij nélkül ingyenesen levásárolni.

Ha 1,5% kp felvét dijat hozzászámolod a Te állításod szerinti " bankkártyával befizetek"-re meg az inflációt a hitel 0,5% kezelési költsége mellé már csak kb 0,5% hasznod marad 10 millión az első vételen.

Sok hűhó semmiért..

Újrakötni hany % kamaton fogod tudni következőleg?

Nem hinném, hogy jövőbe látsz, vagy látnának a "kiszámolók ", mert hs igy lenne akkor eddig semajanlottak volna mivel az Akk folyamatosan csökkenti a kamatot hozza.Es a kivárásra buzditottak volna felvét helyett es 20 evre előre ezt ki tudnà bárki is számolni a realizált hozamot, még akkor is ha időközben ki kell vedd mert a 17. évben neked sos pénz kell a megváltozott élethelyzetre valo tekintettel. Ami a kockazat az abritàzsban vagyis az abritàzs mint fogalom meg sem valósul. De leírja a sok önjelölt pénzügyi guru aki pl. hogy is? Irigykedik 10 millio hitel felvételi lehetőségre? 😂😂

Sokaknak.. ja a napi.hu via femina ,penzcentrum , bankmonitor meg egyéb "komoly szakmai cikkeket olvasóknak" biztos, ahol 5.-es módjára megállapítják hogy 5% nagyobb , mint 0,5%. Nem számolva sem egyéni adosminositesi tényezőkkel, sem egyéb járulékos költséggel. Van biztos erre is fogyasztói igény, csak majd mint volt anno 2008-ban is utólag ne az lefyen higy a leirtak csak vélemények nem alkalmasak a döntés befolyásolására. 😊

Mondjuk ahogy a bank is egyénileg bírálja el a kérelmeket , ugyanúgy nem általános az sem hogy kinek mi éri meg.

Nekem pl. teljesen lényegtelen, mert semmi olyat nem tudnek kezdeni vele ami értelmes lenne. Pár 10ezret negyedéves szinten Providentböl is ki lehet hozni nem kell hozzá 10 millió.😂

De amikor ilyen hülyeségeket terjesztenek, meg beszélik rá egymást 20 éves kötelezettségre szent meggyőződéssel az eléggé zavaró tud lenni.

Egyébként én inkább a deviza tartalékot nyomnám most fel, mert érezhetően sokat javult a jövedelmezősége is valtozatlan nettó összegek mellett részben ezek miatt a hitelfelvételi meg családtámogatási intwzkedeseknek köszönhetően az ingatlan áremelkedések után, amit meg épp a pénzügyi termékek újra kötése kapcsan volt célszerű elhagyni ugyanugy mint az előfordulhat majd az 5% után akár 1-2%-ra történő visszazuhanással a jövőben az állampapírnál is a jövőben. De nyilvan ezt már beáraztad hogy ennyire bizton tudod abritalva mennyi lesz a realizalz hozamod a futamidő végén és a nyereseg a hitel teljes költségéhez viszonyítva.😊

Ugyanakkor ha igy lenne es ekkora pénzügyes lennél, akkor nem irigykednél egy 10 milliós opciós hitelre.

2019. okt. 6. 08:26
 32/41 anonim ***** válasza:
83%

#31: most komolyan te próbálsz okosnak tűnni, amikor saját bevallásod szerint is beszoptad a deviza hitelt? Bocs, de ilyentol én nem fogadnék el semmilyen tanácsot.

Az LTP-t is csak szidtad, mégis rengetegen jól jártunk vele.

Ha ennyire a babavaro ellen beszélsz az szinte egyet jelent azzal, hogy legjobb felvenni. Komolyan nem is értem már miket hordasz össze. Miért kéne nekem kpban felvenni az államkincstárbol? Nagyon erős a gyanúm, hogy csak egy ügyes troll vagy. Sokszor mondasz okos dolgokat, máskor (pl most is) iszonyú nagy marhaságokat. Komolyan, mintha neked fájna, hogy más kap az államtól puszira több milliót.

2019. okt. 6. 09:40
 33/41 anonim ***** válasza:
28%

Hát akkor lehet csak azért hivom fel a figyelmet pár buktatora mert a devizahitelbol is kimenedzseltem magamat a siránkozás helyett? Pont ezert is mondom hofy nem zarnam ki magam 20 évre egy hitellel, attol hogy ha ugy alakul az élethelyzetem a jövőben akkor több nettó jövedelmet származtassak devizából.😂

Igazából ez alapján az lenne az érdekem, hogy rabeszeljek mundenkit a bavavarora.De nem motival azért ennyire a pénz ami az árfolyam nyereségen havi szinten le tud csapódni.pl. csak az utóbbi három hónapban,( mint mondtam páromnak utaltam át 1600 eurókat pluszban a fizetésén felül . Volt hogy 470.000-be váltottak, volt hogy 512.000-be.) A hitel meg végképp. Ekkora összeget kb két év összetenni a havi megtakarításunkól.

Ltpvel hányan es mennyivel jártak jól? Mire lett elég önerőnek 4 év alatt a mostani ingatlan árak mellett? Vagy Te voltál "a macskámra is kotok ltpt, de nem férek hozzá 4 évig miközben fel kellett újítani az elektromos hálózatot plusz önerőből és a végén kijött éves szinten 120.000 plusz amiből az állami támogatás volt 72? Úgy már minden érthető. 😂

A devizahitelnèl még én is voltam ilyen naív, de azóta sokat változott pénzügyi helyzetem és a szakmai tapasztalat is. Ettől függetlenül nem osztogatok jutalékért tanácsokat. Max objektivebb velemenyeket fogalmazok meg es nem győzködök senkit azok általánosságáról ha már annyi változós függvényről beszélünk, amit egy szimpla mikroökonómiai vagy gazdasagi matekos számítások első példa feladataival könyebben átlátsz mint egy jutalék érdekelt közvetítő ügynök szavait vissza mantrázva, vagy olvasgatva "pénzügyi elemzésként".

De cáfolj meg , ha tévedek.

Továbbra sem látom mitől lenne abritazs ?

Továbbra sem látom milyen általánosság lenne megfogalmazható a Te helyzeteddel a kérdező hitelfelvételre?

Milyen költségekkel számolsz a "turi befektetésed " kapcsan es az hol érvényesül általánosan minden hitelfelvételre ?

Illetve végképp nem értem x ltpvel hogy kell még mindig ennyire hitel után epedezni ha annyira jól jartak az ltpsek? 😁

2019. okt. 6. 11:11
 34/41 anonim ***** válasza:
57%

Ja, és még egy kérdés.. Honnan veszed, hogy "beszoptam" a devizahitellel?

2037-ben jár le a futamidő. Azt, hogy mennyi volt vele a költség és mennyi a hitel befektetéséből származó bevétel különbsége majd csak akkor derül ki.

Addig még sok minden változhat, ahogy változott is pl. az elmúlt 5 évben is már. Nincs ez másképp semmilyen más 10+ éves hitel esetén.

Ja, igen azért csak kiderül, hogy az évek alatt mit sem változott a pénzügyi szemléleted, pedig az ltpt sem tudtad akkor felhasználni amikor szükséged lett volna rá, de szerinted sokaknak jó, csak Te magad sem tudtad kihasználni :-).

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Ltp esetén sem voltál túl toppon a 30%-os mantrán felül :-)

2019. okt. 6. 12:42
 35/41 anonim ***** válasza:
89%
Valakivel keversz, mi részben abból fizettük az ingatlant, de persze hitel is kellett amit szintén LTP-bol fogunk előtörleszteni. Szóval teljesen jó az LTP.
2019. okt. 6. 15:58
 36/41 anonim ***** válasza:
87%

"Illetve végképp nem értem x ltpvel hogy kell még mindig ennyire hitel után epedezni ha annyira jól jartak az ltpsek?"

A kettőnek nagyjából semmi köze egymáshoz.

Azt is kérdezhetnéd, hogy tegnap ettél, akkor ma miért akarsz? Vagy ha januárban kaptál fizut akkor februárban minek neked??

2019. okt. 6. 16:05
 37/41 anonim ***** válasza:
73%

Láttuk, teljesen nyomon követhető volt az elmúlt két évben is az eseted és a hasonszőrű teljesen "kockázatmentes" marhaságaid :-)

Életbiztosítást kötöttél már azóta a fix lakáshiteledhez, vagy inkább csak halmoznád a hiteleket "hazárdírozva" a gyerekek feje felett a félre számított "befektetéseiddel"? :-)

Mert ugye akkor a babaváróhoz is kellene egy fedezeti biztosítás, ami tovább amortizálná az "abritált nettó hozamodat" lejáratig :-)

2019. okt. 6. 16:05
 38/41 anonim ***** válasza:
89%
Menjetek már szobára. Muszáj minden babaváró hiteles kérdésnél ezt csinálnotok?
2019. okt. 6. 16:08
 39/41 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem akkor objektív valami megítélése, ha nem csak a pozitív oldalt emeljük ki, pláne nem ha olyan állításokkal akarja valaki alátámasztani a valótlan állításait, ami alkalmas a megtévesztésre.
2019. okt. 6. 16:10
 40/41 anonim ***** válasza:
87%

"Életbiztosítást kötöttél már azóta a fix lakáshiteledhez, vagy inkább csak halmoznád a hiteleket "hazárdírozva" a gyerekek feje felett a félre számított "befektetéseiddel"? :-)"

Életbiztosítás nem hülyeség valóban.

De a hitel miatt felesleges, mivel most is több a megtakarításunk mint a hitelunk csak nincs értelme kifizetni ha állampapír többet hoz.

Nem számítok én félre semmit. Valamiért hülyének nézel, lelked rajta. Én inkább számolgatok, szerződést olvasok és nem fogadok el olyan tanácsokat, hogy "ne vegyél fel hitelt, mert fúj gonosz bankok biztos átvernek úgyis"

2019. okt. 6. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!