Bruttó 195ezer ft-os fizetésre megadják a 10millió babaváró hitelt?
Ha úgyis jön a gyerek akkor mindenkinek megéri felvenni, hiszen szinte ingyen kap kölcsön 10 milliót. Szerintem van esélyetek, de menjetek bankokba kérdezni.
"Szóval havi 200 nettóból (férj fizetés, adókedvezmény, gyes, családi pótlék kb ennyi)"
Ez azért jóval több is lehet. Nálunk gyed, csp, adókedvezmény önmagában több, mint 200. Ehhez még a bruttó 195 az már 300 felett van.
Mi se költünk többet négyen. Igaz, nekünk a maradék gyűlik megtakarításnak, nekik meg így nem sok jut ilyen célra, de megélni bőven elég.
"Ha úgyis jön a gyerek akkor mindenkinek megéri felvenni, hiszen szinte ingyen kap kölcsön 10 milliót. "
Elolvastad már a banki uzletszabalyzatot szerzodesmintakat és a vonatkozó jogszabályt vagy csak a penzugyi oldalak blikkszerű szalagcíméig meg az összeerőltetett cikkig jutottál?
Hol lesz ez ingyenes?
Egyébként nem véletlen higy a gyes gyed csaladi nem számít jövedelemnek mivel azt elvileg a gyerek " napi szintű kiadasaira " kapod segélyként díjként, stb. nem saját célú felhasználásra. Igaz ez az esetek nagy %-ban nem arra fog elmenni alaptörvény ide vagy oda, ami alapján azt Neked kellene a magad hátrányára/ terhére, a gyerek javára kiegészítened.
Saját tehermentes ingatlan mellé nem vallalnrk egy nagyobb költségű ingatlant hitelre plusz az ingatlannal járó növekvő terheket.Illetve a hitel növekvő kiegészítő költségeivel együtt ekkora jövedelemre.
Én csaladfenntartokent inkább teszek félre havi 500-at a saját költségeimből de igy pár ev alatt megvan egy ingatlan -ára hitel nélkül, amit nem most kell venni amikor felnyomták ezerrel őket. Emellé van paromnak annyi jovedelme gyes után, mint amire a férjed hitelezne. Ebbe pedig végképp nem számolom bele az egyéb családtámogatási bevételeket ( családi pótlék, adokedvezmenyt, stb).
Igy már megvan a ket gyereknek is a tehermebtes ingatlana nem lebeg a fejunk felett 20 évig a " megfelelési kényszer" az adóhatóság es bank felé sem valasban sem kulfoldre koltozesben, ha annyira mély recesszió jönne 20 év alatt és nem hagyunk hátra tartozást sem ha valami baj történne velünk mert jóval magasabb a biztosítási összegünk, mint a meglévő hiteleink összege.
"Hol lesz ez ingyenes?"
Nem ingyenes, csak nevetségesen alacsony kamatú. 0,5% miközben állampapír kb 5% szóval arbitrazs lehetőség van.
Ha meg több gyerek születik akkor vastagon nyereséges.
Tudom, neked fáj, mert te gondolom nem kaphatod, viszont adoba te is fizeted. Nekem is fáj, irigykedem, mert gyakorlatilag 2 évvel később lettek volna gyerekeink az plusz 10 milla lett volna, na mindegy. Így csak a szinte kamat mentes 10 millió kölcsönre lesz esélyünk, ha kapunk még egy babát a Teremtő Istentől.
arbitrazs 😂😂
ami ugye kockázatmentes. A hitel mitől kockázatmentes??
0,5%...
és a jarulekos költségek? folyositas hova történik a 10 milliót mennyiert utalod ar vagy veszed ki a bankba higy atcammogj az államkincstárba 0 Ft számlara befizetve.Ja lejár mennyiert mozgatid at megint? Ha bejon pl a nyugdijkotveny az allampapir kamatát meg lebtebb viszik hol lesz az amugy se létező abritazsod ami a hitel feltétel kockázatai rejtenek? 😂
Megkaphatnám, de minek?!
Több hàtrànya van nekem, mint előnye.
Egyszerű költség /haszon elemzés.
De legalább megtudtuk azt is hogy tapasztalat nélkül ajánlod a hülyeséget.
Táppénzen leszek hamarosan
Ez kibacca a biztosítékot. Tudod, ki lehet tp-n? Aki keresőképtelen. Tudod, ki keresőképtelen? Akinek baja van. Előre tudod? Ja, bocs nem, csak meg fogod kérni az orvost, hogy írjon ki.
Én csaladfenntartokent inkább teszek félre havi 500-at a saját költségeimből
Költségből teszel félre? :D
Kicsit félreérthetően írtam 😊
El is költhetném bármire koltsegkent magamra, de inkabb átutalom páromnak, aztán majd beossza. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!