Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 20 évesen milyen és hol...

20 évesen milyen és hol tudnék lakás hitelt felvenni? 2 éve van munkaviszonyom

Figyelt kérdés

2 éve van folyamatos munkaviszonyom, havi kiadásom 20e egy előfizetéses telefon, és euronicsban vásárolt telefon.

A jövedelmem 150e.

Szüleim elvàltak és mindenképp kellene vennem egy kisebblakást/házat. Egy "olcsóbb" kertszerűségre gondltam amit később rendesen megcsinálok. Tehát 2 3m forint kölcsönről lenne szó.

Hol érdemes megpróbálnim melyik banknál? A másik nagy problémám, hogy nincs adóstàrsam.

Köszönöm a válaszokat.

2019. okt. 1. 00:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
34 évesen lett lakásom, előtte 14 évet a híd alatt/albérletben laktam. Már nem is emlékszem melyikben, olyan egyforma ez a kettő.
2019. okt. 1. 06:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a haz lehet egy zsakutca. Roghoz kot. Nem tudsz mashova koltozni ha mas allasod lesz, ahol mondjuk tobbet keresnel. Teher lesz. Miert gondolod, hogy az alberlet nem jo megoldas?
2019. okt. 1. 11:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Egy jövedelemből lehetetlen számomra az albétlet.

Havi kiadásom 30 ezer forint plusz minimum 80ezer az albérlet, plusz rezsi, plusz az egyém más kiadások (kaja, esetleg ruha, bármi más), meg jó lenne ha tudnék venni egy kisseb kuckot amit a jövőben tudnék csinálgatni.

Munkahelyet nemszeretnéj váltani, biztos állás és szeretem a munkám.:)

A személyi kölcsönt megpróbálom ahogy azt írták, csak nemtudom melyik banknál lenne érdemes. A k&h nál tavaly megadták volna csak adóstàrsat kérnek, van esély arra hogy esetleg valamelyik bank nem kérne?

Köszönöm a válaszokat.

2019. okt. 1. 14:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol nem kernek adostarsat, de itt tobb ajanlatot ossze tudsz hasonlitani: [link]

Sok sikert!

2019. okt. 1. 23:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy arra nem adnak hitelt, hogy szereted a munkád.
2019. okt. 2. 05:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy a legtöbb bank 21 éves kortól ad hitelt. OTP-t ajánlanàm, de be kell töltsd 21-et! Zárkertre nagyon ritka a lakáshitel, általában nem hitelezik. Személyi kölcsönt próbáld meg.
2019. okt. 3. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!