20 évesen milyen és hol tudnék lakás hitelt felvenni? 2 éve van munkaviszonyom
2 éve van folyamatos munkaviszonyom, havi kiadásom 20e egy előfizetéses telefon, és euronicsban vásárolt telefon.
A jövedelmem 150e.
Szüleim elvàltak és mindenképp kellene vennem egy kisebblakást/házat. Egy "olcsóbb" kertszerűségre gondltam amit később rendesen megcsinálok. Tehát 2 3m forint kölcsönről lenne szó.
Hol érdemes megpróbálnim melyik banknál? A másik nagy problémám, hogy nincs adóstàrsam.
Köszönöm a válaszokat.
Egy jövedelemből lehetetlen számomra az albétlet.
Havi kiadásom 30 ezer forint plusz minimum 80ezer az albérlet, plusz rezsi, plusz az egyém más kiadások (kaja, esetleg ruha, bármi más), meg jó lenne ha tudnék venni egy kisseb kuckot amit a jövőben tudnék csinálgatni.
Munkahelyet nemszeretnéj váltani, biztos állás és szeretem a munkám.:)
A személyi kölcsönt megpróbálom ahogy azt írták, csak nemtudom melyik banknál lenne érdemes. A k&h nál tavaly megadták volna csak adóstàrsat kérnek, van esély arra hogy esetleg valamelyik bank nem kérne?
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom, hol nem kernek adostarsat, de itt tobb ajanlatot ossze tudsz hasonlitani: [link]
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!