Ez hogy lehet? (csok-hitel)
A lényeg ami a lényeg: vettünk(szünk) egy ingatlan, a csok peremfeltételeit 100%-ban teljesíti. Majd hívnak a bankból hogy piaci hitelt felvehetek de csokot nem.
Tágra nyílt szemekkel kérdezem hogy míííí? miért nem?! Mert az értékbecslő beírta hogy (C-kategória), és csak A,B-re van. A vicc hogy az eladó is csokot vett fel rá annó, ez hogyvan? "Nemtudják" Csak azt hogy az értékbecslő ezt írta bele.... Felhívom az értékbecslőt: Az pedig ugyan nem vallja be: de szavaiból kiveszem hogy 110%-ig megfelelő, csak épp a drágaság, rossz helyre tette az X-et. Szabadkozik "hogy ne ezen múljon már az egész"
Jelenleg "egyedi elbírálás" alatt van a szerződés. (kész vicc hogy az értékbecslő a lapon fényezi az ingatlan, végére meg odabiggyesztve nem megfelelő ("C"), Mindennek tetejébe 25,75 mill. A vételár, ő 27-re értékelte.
Egyenlőre várjuk az eredményt, de arra gondolok hogy egy új értékbecslés kellene ami "jó", mondjuk abban reménykedek hogy a bank tud normálisan gondolkodni
Járt valaki így?
Eredmény:nem hogy csok hanem semmilyen lakashitel nem igényelhető rá. Mer'hogy ez gazdasági ingatlan. (város közepe, úgy hogy a mostani tulajnak is csok van rajta, viszi tovább), nevetséges az egész. Megyünk tovább másik bankhoz, hatalmasat csalódtam az ersteben.
Továbbá én azt is bajnak érzem, hogy 4 ltpt fizetek, magannyugdij, erste max hitelkártya (pontban fizetve 2016tol) szerintem tudják hogy betorlesztem 5 even belül, így nem biznisz...
Viszont a nyakukra fogok mászni 32e Ft értékbecslés miatt
De ember, ha gazdasági ingatlan, az rajta van a tulajdoni lapon. Semmiből nem tart lekérned ha van ügyfélkapud.
Ne ferdíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!