Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan számítják a fizetésleti...

Hogyan számítják a fizetésletiltást ha gyerektartást is vonnak?

Figyelt kérdés
100,000 nettó fizetésből nemsokára vonni fognak 40000 ft gyerektartást!Ha több bank kezdeményezi a fizetésletiltást akkor ugy 50%-ot vonhatnak le!Az érdekelne hogy ezt az 50%-ot a 100,000-ből vonhatják vagy ami megmarad 60,000 a gyerektartás levonása után?Ha a 100,000-ből akkor maradna 10,000 ft a megélhetésre.Tapasztalatokat várnék vagy hozzáértő segítségét!Köszönöm!
2010. júl. 15. 10:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A gyermektartás überel mindent, utána jön az adótartozás, utána az összes többi PTK-beli eljárás, köztük a bankok. Ha időben később válik jogerőssé a gyermektartás, akkor is az az első. Tehát a banbkoknak be kell érni egy tízessel.

Ugyanebben a cipőben vagyok már most. Ha egyéb kérdésed van, hát vannak "tapasztalataim". üzenj priviben! (szerdán elutazok, egy hétig nem vagyok gép közelben)

2010. júl. 18. 13:28
 12/12 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm a választ,ha eszembe jut valami írni fogok!Kicsit megnyugodtam,a gyerekeim az elsők hogy őket segítsem!A bankoknak meg valahogy majd csak fizetek idővel
2010. júl. 18. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!