Mi van ha nincs fedezet és úgy vinnék el a Fundamentát?
Hitel, havi 90e törlesztő.
Eddig 3.án kaptam fizetést évekig, most meg 10.ére tették át a bérfizetési napot.
A Fundamentát meg minden hónap hatodik munkanapján, azaz 8.án szokták kb elvinni.
Na most mi van, ha 8.án még nem lesz annyi a számlámon?
Jövő hónapban már 10.én kapom meg.
Ebben a hónapban padlócserét ki kell fizetnem, hónap végén elutazunk külföldre 3 napra oda még kell költőpénz, plusz csináltattam egy thermo kutyaházat, az is tuti kész lesz ebben a hónapban, ki kell fizetni. Így esélyes hogy nem marad 90e a számlámon, most még nem a tartalékolós életet éljük. Ilyenkor mi van?
Újra megpróbálják vonni?
Vagy ha elutalom 12.ig (addig nem késedelmes a teljesítés) akkor az jó nekik ugyan? Meert ugye a hitelszerődés csoportos beszedést ír elő, de mi van ha néha én utalom?
Most teljesen mindegy, csak azért írtam, hogy elmegy az ehavi fizetésem nagyrésze.... A lényeg ennyi.
És baromira nincs összhangban a magyar bérfizetéssel a csoportos beszedés amit nem is értek.
Régi munkahelyemen sokan panaszkodtak erre mindig, de amíg nem volt hitelem annyira nem fogtam fel.
Amikor én a fundamentát kötöttem, tőlem megkérdezték melyik napon legyen az inkasszó.
Azt nem firtatnám mennyire normális életmód, hogy hó végére lenullázódik a számla, de külföldre utazgatunk.
Mivel ez egyszeri eset lesz normál helyzetben, így megkérdezném a Fundamentát mi fog történni. Feltételezem semmi, pár nappal később megpróbálják újra, beszedik és kész
Ez egy átmeneti időszak mint írtam, korábban is volt 6-8 milliónk eltéve, de elment most a házvásárlásra minden, és még mindig rengeteget kell beleölni..
Csak az illeték volt 600ezer 2 hónapja..Ablakot cseréltünk, most padlót stvb.Ilyenek mellett elrakni még 100 ezreket biztos van akinek megy, nekünk nem na ez van..
Külföldre meg esküvőre megyünk, most nem a mi életmódunk firtatása vagy helyessége volt a kérdés..
Megkérdeztem, 12.ig lehet utalni is.
Ha addig nem ér be lesz egy második körös beszedés is, de az már kamattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!