Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi ido utan talalt meg a...

Mennyi ido utan talalt meg a behajto/vegrehajto kulfoldon?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek es nemregiben felvettem a kapcsolatot a behajto ceggel akinek eladtak a hitelem mert elobb-utobb a tartozast rendezni kell. El itt egy ismerosom aki rengeteg hitelt hatrahagyva jott el otthonrol. Beszelgettunk a hitelekrol es elmondtam neki,hogy en probalok elfogadhato reszletfizetest kerni a behajtotol. Konkretan kirohogott es azt mondja itt biztonsagba van toluk. En szerintemm meg nem. O azt mondja ,hogy itt nem fogjak letiltani a fizeteset mint otthon. 1 eve van itt ,szoval az meg nem olyan sok ido. Ti hallottatok konkret eseteket vagy esetleg benneteket megtalaltak a behajtok?
2019. szept. 5. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De nem bűncselekmény a téma.
2019. szept. 6. 22:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Hiába húztátok le a 8-as választ, attól még igaz :D
2019. szept. 6. 22:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Hat jol lehuztatok a 8-ast de azt kell mondjam,hogy igaza van. Engem 8 ev alatt egyszer sem kerestek itt de megsem evult el a tartozasom. Megtalaljak a modot,hogy sose evuljon el. A kerdes nem is ez volt amugy hanem az,hogy megtalalt-e kulfoldon valakit a vegrehajto?
2019. szept. 7. 06:17
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Kimentünk osztrákba, aztán melóztam ott egy kicsit, megjelent 3 fekete BMW magyar rendszámmal, majd berugták az ajtót, hírtelen leborotválták a hajuk (elöttem és a picike Danika a fiam előtt) mondták, hogy melyik behajtó cégtől vannak és akkor most adjak oda mindent vagy vége. Oda adtam, aztán jött egy levél, hogy kiazállás 1 millió, fizessem ki, épp, hogy ki tudtam, durva volt. Ez volt kb. 3 hét.
2019. szept. 9. 09:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Testvérem Angliában van több, mint 4 éve 10+ milliós tartozással. Nem volt baja belőle. A fizetése nem a saját számlájára megy a biztonság kedvéért. Elévülni tuti, hogy nem fog. Arra kár játszani. De külföldi fizetésből nagyon nem egyszerű ám letiltatni. Jogilag lenne rá lehetőség, de a gyakorlatban nem nagyon szokták alkalmazni.
2019. nov. 21. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!