Megérkezet a mastercard bankkártya s ilyenkor 2, boríték érkezik az egyik abba van a Kártya! A másikban pedig egy jól elszigetelt boríban a kis kockába a PIN KÓD. Átvilágitom a kis papírt akkor se látszik semmi, Vagy indigós? V. elfelették ráírni?
Esetleg azt is ki kell bontani???
"Te mit szeretnél? Ha igényeltél bankkártyát, akkor ott a bankban kellett megadnod egy PIN kódot"
Ez nagyon vicces lenne. A PIN kódot szerintem nem az ügyfél adja meg, azt emberi beavatkozás nélkül generálják, hogy senki ne tudja. Persze, a bankkártyám PINkódját felírja az ügyintéző, tehát ő már tudja, a papír keresztül megy 4 kézen, ők is tudják, persze...
A nagyobb biztonság érdekében - elvileg - a PIN kódot és a kártyát 2 külön borítékban szokás elküldeni.
Esetleg le kell húzni egy papírcsíkot.
Végső esetben ott van az ügyfélszolgálat.
"Ez nagyon vicces lenne. A PIN kódot szerintem nem az ügyfél adja meg, azt emberi beavatkozás nélkül generálják, hogy senki ne tudja. Persze, a bankkártyám PINkódját felírja az ügyintéző, tehát ő már tudja, a papír keresztül megy 4 kézen, ők is tudják, persze.."
Már miért tudná meg az ügyintéző? Nekem ersteben a fiókban kellett megadni. Kitaláltam, bepötyögtem a terminálon és nem tudta meg rajtam kívül senki ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!