Hitel aktív khr listasnak max 1 millióval tartozom,2.5 millió személyi hitelt szeretnék megoldhato?
Ha jól értelmezem a kérdésedet akkor te-
- aktív khr listás vagy (vagyis fent vagy a rendszerben mint adós)
- Nem bankszámlára kapod a fizetésedet hanem kézben (vagyis feketén dolgozol, mert nem adózol a fizetésed után?)
Hát így egyetlen egy bank sem fog veled szóba állni, kölcsönről meg ne is álmodj.
Mégis mire adjanak? A régi tartozásodat sem fizetted ki, listára tettek. NIncs leinformálható bankba utaló béred
Csatlakozom az előttem szólóhoz:
- "aktív KHR listás"
- "Kézbe kapom a fizum"
- "Évente új cég."
Minden olyan dolgot felsoroltál, amit nem szeretnek a bankok.
Esetleg még be sem vagy jelentve - ezzel lehetne tetézni :D
Autó... 1 milliós, aktív KHR-es listával...
Szerintem szállj le a földre, tanuld meg beosztani a pénzt, meg hogy "ADDIG NYÚJTÓZKODUNK, AMÍG A TAKARÓ ÉR!" és akkor boldog ember lehetsz.
Így csak tönkrevágod a saját életedet, nagyobbak az igényeid, mint amennyit keresel - örökké boldogtalan és "rabszolga" leszel ( a hitel rabszolgájaÍ)
Ha csak 1 mp-ig elgondolkozol azon, amit írtam, már megérte...
Azt meg csak csendben és halkan kérdezem meg: ha az 1 milliót nem tudtad fizetni, akkor a 2 és fél milliót miből, hogyan szeretnéd visszafizetni?
Szóval akkor 3 felé nem fizettél: ideális "jelölt" vagy a bankoknak, 2 kézzel fognak kapaszkodni utánad, hogy hadd adhassanak egy kis pénzt :D
A bankok azért adnak kölcsön, mert többet akarnak visszakapni - nem azért, hogy soha többet ne lássák a pénzüket.
De azért mondok egy jótanácsot is: nagyon sügősen kezdd el a legkisebb tartozásodat fizetni a fizetésedből, hogy legalább 1 hitellel kevesebb legyen. Aztán a következőt, és így tovább. A legnagyobbra meg kérj részletfizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!