Mit tudok ajánlani? 1 millió Ft-ra lenne szükségem, aktív BAR-os vagyok, ingatlant fedezként nem tudok felajánlani.
Figyelt kérdés
Tudom nem egyszerű, de mit ajánlanátok, melyik bankot?2008. nov. 10. 20:30
2/12 anonim válasza:
Ha nem vagyok nagyon indiszkrét mire kellene hirtelem 1 millió? Mert ettől nagyban függ a honnan szerintem.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagy indiszkrét, hiszen akkor nem is kérdeznék itt. Adósságok rendezése, lagzi, autó műszaki vizsga. Szóval most minden a nyakunkba szakadt és sürgősen kellene...
2008. nov. 10. 22:08
4/12 anonim válasza:
Hú hát vannak ilyen adósságrendező hitelek, tvben is szokott hirdetni most nem tudom melyik bank. Lagzival én lehat hogy várnék most, legalábbis a party részével. Nem jó sokat költekezni egy ilyen gazdasági válság közepén, mégha nem is olyan súlyos mint a médiában harangozzák. Autó műszaki is minimális ráfordítással szerintem.
5/12 anonim válasza:
Lagzira akarsz költeni aktív bárosként? Na, neked kellene egy jó pénzügyi tanácsadó...
6/12 A kérdező kommentje:
Nem saját lagzi, csak "meghívottak" vagyunk. De akkor is kell rá pénz. A nővérem fia nősül. Az autó műszakiztatása sem lesz kevés, százezres nagyságrendű. De a fő gond az adósságrendezés.
Annyi eszem azért van, hogy nem lakodalmat tartanék, vagyis nem arra vennék fel pénzt, mikor tök kilátástalan a helyzet....
Azért köszönöm minden kedves hozzászólónak, hogy írt, regált a kérdésemre.
2008. nov. 11. 08:46
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ez milyen szám és mikor hívhatom?
2008. nov. 13. 15:49
10/12 anonim válasza:
hvb bank, gyorskölcsön, szerintem csak pár 100ezerig adnak iszonyat kamatra, SOHA!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!