Van még más is úgy, hogy szereti a pénzt?
Figyelt kérdés
Konkrétan nem pénzéhességre gondolta, hanem arra, hogy milyen jó spórolni, megtakarítani, jó nézni, ahogy a kamatok jóváíródtak és lehet újrabefektetni (játék a számokkal). A kamat, az árfolyamváltozás és az állami támogatás egy olyan pénz, amiért "nem dolgoztál meg". Néha bejön egy-két mellékes, amivel szintén a vagyont lehet bővíteni.2019. aug. 23. 20:17
1/9 anonim válasza:
> az állami támogatás egy olyan pénz, amiért "nem dolgoztál meg".
Az megvan, hogy az OECD-ben nálunk a negyedik legnagyobb az adóék, a legmagasabb az áfa és rengeteg a szektorális különadó, ugye? Dehogynem dolgozol meg. Sokszorosan megdolgozol érte.
2/9 anonim válasza:
Az sokkal jobb, mikor egy cég nagyott bukik, én meg shortolom a papírokat, és 2 nap alatt ott a zsebemben az akamat, amire 3-4 évig vártál.
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves II. válaszadó!
Igen, az biztos, hogy a speciális pénzügyletekkel többet lehet kaszálni, csak ahhoz folyamatosan nyomon kell(ene) követni az eseményeket, kell a pénzügyi rálátás is. A biztosat a bizonytalanért nem tudnám és nem is merném kockáztatni.
2019. aug. 24. 12:08
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Igaz, hogy én is eldöntendő kérdésként tettem fel a kérdést, de azért ennél bővebb válaszokat vártam volna. :)
2019. aug. 25. 16:15
7/9 anonim válasza:
Ha az érdekel én is szeretem nézegetni a számlakivonatot mennyit gyarapodott, holnap pl kapok kamatot amit vissza kötök és örülök hogy idáig elertem. Nem vagyok én se pénzéhes de a kérdezővel tudok azonosulni.
8/9 anonim válasza:
Én nem a pénzt szeretem. Az szimpla szimbolum. Én azt szeretem, amit megtudok rajta venni.
9/9 anonim válasza:
Én meg azt szeretem, amit meg tudnék venni rajta, de nem veszem meg.
Mondjuk mert nincs rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!