Miért nem kell az embereknek az ingyen pénz?
Nekem például azért nem kell mert a bankom bedőlése esetén 30 milláig garantálja az állam a visszafizetést.
Hogy is van ez a revolut-al?? Ja hogy nincs garancia. Akkor köszi szépen nem kell!!
Na például ezért :))
" Ha csak arra használod, hogy utalsz rá pénzt "
Ha a bankomból utalok a revolut-ra akkor ennyiből utalhatnám egyből a címzettnek is nem?? Ugyanannyiba kerül!!
"és ingyen felveszed "
ja, 200 euróig, az kábé 60.000Ft, bankból meg 150.000-ig ingyen van. Ezt sem értem...
" Ugyanannyiba kerül!!"
Nem, mivel a Revolutot kártyával is fel lehet tölteni ingyenesen!
"150.000-ig ingyen van"
Igen, belföldön összesen két alkalommal. A Revolut viszont a világon mindenhol biztosít ingyen kp. felvételt akárhány alkalommal az összeghatárig.
Ráadásul ez nem a 150e helyett van, hanem felette.
Nekem aztán halál mindegy, ki hogyan intézi a pénzügyeit. Csak azt bírom, hogy a legtöbb pénzügyi analfabéta nyavajog, hogy a bankok lehúzzák, drágán tranzaktálnak stb. Miközben ők maguk hagyják magulat lehúzni. A Revolut számlára pl. kártyás fizetésként közvetlenül lehet pénzt INGYEN feltölteni, majd onnan bármilyen devizában INGYEN utalni külföldre is. Tehát pl. szállodát foglalnál Törökországban, akkor feltöltöd a Revolut számládat forinttal, ott bankközi árfolyamon átváltod török lírára és ingyen elutalod. Mennyibe is kerülne ez ha közvetlenül a bankodon keresztül csinálnád? Bármelyik banknál a külföldi devizautalás többezer forintba kerül.
Én akkor váltottam, amikor az Erste egy 50 eurós átutalásért (devizaszámláról) lehúzott 8 euróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!