Miért van az, hogy az Erste Bank szerint bankszerű működés, ha az ügyfelek bankkártyáját és a hozzá tartozó pinkódot egyszerre dobják be a postaládákba?
Figyelt kérdés
“Jelöletlen” borítékban. Az egyikben egyértleműen kitapintható a bankkártya és a dettó ugyanolyan borítékban ott a kód (ez természetesen nem kitapintható, hülye hozzászólásokat megelőzvén) Egy csimpánz is rájön, hogy miről van itt “nagyba szó”.2019. júl. 26. 09:02
11/12 anonim válasza:
És aktiválta valaki? Gondolom nem.
Egyébként erste esetén én is a fiókban adtam meg.
12/12 anonim válasza:
Először a kódot adják fel, 1 nappal később a kártyát. Valószinűleg a posta igy kézbesitette.
Itt az én kálváriám az erstevel
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!