Kinek adjam az adó 1+1-et?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 16:20
2/12 A kérdező kommentje:
Hát ha van alapítványod
Na a viccet félretéve, melyik alapítványnak adjam?
2019. ápr. 28. 17:09
5/12 anonim válasza:
Add a gyereked iskolájának, vagy óvodájának (ha nincs gyereked akkor a volt iskoládnak) esetleg valamelyik kórháznak. Az egyházat meg rád bízom. (én ateistaként a budhistáknak adtam)
6/12 anonim válasza:
Vagy olyan szervezetnek, akik közvetve vagy közvetlen neked is segítenek, vagy olyannak, amelyik szerinted hasznos dolgot tesz.
Én hol a Wikimédiának, hol a WWF-nek adom.
7/12 anonim válasza:
Olyan szervezetnek add, amelynek a tevékenységével azonosulni tudsz, te is segíteni szeretnéd. Mindenképpen nézz utána a szervezetnek, nehogy csaló társaság legyen.
Én a Lánglovagoknak adom: [link]
8/12 DR. HOFFMANN GÉZA válasza:
Hit Gyülekezete - 0279 - egyházi 1 %
Hit és Erkölcs Kulturális Alapítvány - 19012164-1-42 - társadalmi szervezetnek 1 %
9/12 anonim válasza:
Nekik: zalaegerszegi Boganycs menhely
Tobb szaz allatot gondoznak es nincs altatas!! Sot most bovitik a menhelyet!
10/12 anonim válasza:
Az ADRA segélyszervezetnek,segitenek a szegényeknek,szerencsétleneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!