Az adóbevallási tervezetet hozhatta a postás?
Kaptam kb 1 hónapja egy levelet a navtól, hogyha sms-ben elkuldok bizonyos adatokat, akkor kipostázzák a tervezet. Elküldtem az sms-t, azt írták vissza, hogy a kérelem feldolgozását megkezdték.
Pár napja mondta anyukám, hogy jött levelem a navtól, de nem vehette át. Eddig minden levelet átvehetett, hiszen 1 címen vagyunk, bár én igazan sosem laktam ott, de valamiért a nav fele sajnos ez a cím van megadva. Ráadásul elég messze vagyunk egymástól, a héten semmiképp sem tudok elmenni a levélért a postára, aztán meg gondolom vissza megy a feladónak.
De ilyen még nem is volt, hogy anyu nem tudta átvenni, eddig mindem levelet odaadtak neki.
Megpróbálják megegyszer kézbesíteni, vagy ha nem és visszamegy a feladónak, akkor be kell érte mennem a navhoz? És vajon a szja tervezetet küldték?
Elnézést, hogy ilyen tájékozatlan vagyok, ez az első év, hogy ezzel kell foglalkoznom.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!