Ha az Ügyfélkapu nem küld új jelszót, mi lehet a probléma?
Hivatalosan nem léphetsz be más nevében az Ügyfélkapun - még akkor sem, ha csak Neked van neted - szóval okmányirodában, anyád nélkül biztosan nem fogsz tudni, még meghatalmazással sem.
Amúgy nekem tegnap egy egyszerű vaterafutáros email majd 1 óra múlva jött meg - lehet, később előkerül az a jelszó.
Hívd a 1818-t ott mindenre választ kapsz!
Amúgy van, hogy a böngésző helyes adatokra is sikertelen bejelentkezést ír, akkor törölni kell az előzményekből a sütiket és akkor beenged.
Tudom hogy hivatalosan nem intézhetném de így utazást, pénzt és felesleges hisztit takarítok meg. Ha én évente egyszer bepipálom neki a cuccost, el van intézve, egyébként meg csak probléma volt vele, elfelejtette megcsinálni vagy valami falubeli nő orbitális összegért cserébe töltötte ki neki a papírokat, azt is volt hogy rosszul.
Ezt a sütis előzményes dolgot viszont kipróbálom, hátha az a baja hogy ugyanarról a gépről lépek be az enyémbe is meg az övébe is.
Ha lejárt a beállított érvényességi idő és nem hosszabbítja meg, akkor utána már csak új regisztrációval lehet bejutni. Ilyenkor nem küld jelszó emlékeztetőt sem.
Azt hiszem az alap beállítás 2 év, ezt a felhasználó tudja módosítani. Erről küldtek emailt, ha ez van.
felhasználónév pedig mindenkinek a teljes neve, ékezet nélkül, egybeírva
Ez nem igaz, azt adsz meg, amit akarsz, bizonyos feltételekkel. Mert pl Kovács Tamás biztos nem csak egy van az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!