Számla kitöltése helyesen?
Figyelt kérdés
Kedves Ismeretlen!
Hogyan kell számlát kitölteni ha a vásárló
27% os és 18% os t is vesz de a egyszerusitett keszpenzfizetesi szamlan csak egy értéke amely ...% áfát tartalmaz?
2019. márc. 20. 12:05
1/5 A kérdező kommentje:
Vizsga feladat gyakorlati helyen, de a munkaltato sem tudja mert ok gepen toltik ki de nekunk kezzel kell es holnap lesz a vizsga
2019. márc. 20. 12:06
2/5 anonim válasza:
Vagy két külön számlában írod meg, vagy pedig lehet venni olyan tömböt, ahol több oszlop van és tudod áfakulcsonként külön írni.
3/5 A kérdező kommentje:
Amit a szamlara kell irnunk
1kg alma 300ft/kg 18%
1 db fogkefe 400ft/db 27%
És ezen csak egy sor van, es mindenki egy szamlat kap nem tudjuk kettore irni. :(
2019. márc. 20. 12:31
4/5 anonim válasza:
Ez így elég érdekes....
Ha csak egy sor van, oda csak az áfa összegét tudod beírni, de a %-ot nem, hiszen annak csak egy helye van egy kézi számlán...Ezt így egy számlára nem lehet normálisan megírni szerintem
5/5 anonim válasza:
Szerintem is elvi hibás a dolog. Az a megoldás, ami az első válaszban van. Vagy én vagyok nagyon tudatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!