Utolsó mentsvár. Egyke kitöltése B2B meghatalmazás esetén?
Egyszerűen már nem tudom kit kérdezzek. Hibára fut az egyke, amit a NAV ügyfélszolg se ért.
Cégek közti vám meghatalmazás lenne. Természetes személy adóazonosítót kér, de csak azt. Persze a partner nem akar megadni ilyet, nav szerint nem is kell. Innen hogyan tovább? Hátha valaki futott bele ilyenbe, és van megoldása.
Én is ezzel kezdtem. De úgy nem jó a partnernek, ők csak x feladatra kérik, és mint cég.
Ezen a részen túl vagyunk.
NAV segítségével elkezdtük kitölteni, náluk nem jön ki a hiba, ami felhasználói oldalon, hogy a főlapon a magánszemély rész nincs kitöltve, csak a meghatalmazott cég adatai feladatai.
De azt neeeem.
Én sem tudom miért ne. Hosszú lesz a hétfőm, én már látom. Mert lassan két hónapja ezen megy a cirkusz, hogy így sem jó, úgy sem jó, közben meg nyaggat a mikor lesz kész végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!