Az adóigazolvány mikor jön meg?
Figyelt kérdés
Pont ma egy hónapja, hogy névváltozás miatt igényeltem újat, de még mindig nem jött küldték. Kell aggódnom?2019. márc. 4. 17:57
1/8 anonim válasza:
Véletlenül nem neked kell cserélned személyesen. Az adott hivatalban?
2/8 A kérdező kommentje:
A navnál igényeltem újat, azt mondták postán küldik.
2019. márc. 4. 18:09
3/8 anonim válasza:
Tekintve, hogy létszámstop van, meg a posta is döglődik, sztem nem kell. Ez mindig is így volt, most még inkább.
Kártyahelyettesítő igazolást azért csak adtak, nem?
4/8 anonim válasza:
Nagyon sokáig eltart, 1 hónapnál tovább. Már nem emlékszem pontosan, de a feleségemnek csináltattunk ugyanígy névváltozás miatt, elektronikusan igényelve, és 2-3 hónap után jött meg, amikor már azt hittük, hogy valami gond van, és utána kéne kérdezni. Addig nyugodtan használható a régi.
5/8 A kérdező kommentje:
A régit bevonták, de adtak igazolást. Bezzeg, ha fizetni kell vmit, arról azonnal küldik a levelet...
Remélem, hogy minél hamarabb megjön. Ha nem, akkor utánaérdeklődök telefonon.
2019. márc. 4. 19:44
6/8 anonim válasza:
Most mi a probléma?
Van egy igazolásod róla. Nem rövidítettek meg. Tudod igazolni az adóazonosító jeled.
Majd jön, nyugi...
7/8 anonim válasza:
Szintén névváltozás miatt igényeltem újat tavaly. Az ügyintézésnél mondták, hogy sokáig fog tartani, mire elkészül, de még így is meglepődtem, hogy körülbelül fél év múlva érkezett meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Azta rohadt :O
2019. márc. 7. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!