Adóbevallást akkor a nav megcsinálja vagy sem?
Sziasztok, bocsánat hogy fogyatékos kérdést teszek fel de akkor hogy is müködik ez az egész adóbevallás dolog?
hallottam a rádióban és olvastam is róla hogy a nav megcsinálja az adóbevallásom.
smsben el kell küldeni három adatot majd márc 15 után valamikor küldenek egy tervezetet amivel ha egyetértek küldjem vissza.
Szóval most ők akkor megcsinálják helyettem vagy sem? Mert most futottam bele ebbe a cikkbe:
szóval csak annyi a kérdésem, hogy amit majd kapok a navval azzal kell bármit csinálnom azon kivül hogy visszaküldöm nekik?
rendben!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, így már világos.:)
Voltam bent. Mondtam a hölgynek ők készítsék el, hölgy azt mondta ők csinálják, elektronikus. Semmi papírt nem kellet ki töltenem mint régen. Mutattam neki hogy kaptam levelet mikkor táppénzen voltam, kaptam pénzt is, egyből rá mondta igen.
Akkor nekem most semmit se kell csináljak?
El felejtettem meg kérdezni.
Ügyfélkamum nincs, nem regisztráltam.
Nem.
A kérés arra vonatkozik, hogy küldjék meg Neked papír alapon a lakcímedre a tervezetet.
Ha nem kéred, akkor nem küldik ki.
Nem kellett semmi papírt ki tölteni, elektronikusan csinálják.
Megint menjek be?
És akkor semmi adatot nem kell meg adnom nekik?
Régen mindig ki kelet tölteni a papírt, most meg elektronikusan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!