Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol lehet a NAV oldalán...

Hol lehet a NAV oldalán megcsinálni a adóbevallást?

Figyelt kérdés

Anyám azt mondta ma, neki cégnél a NAV oldalon be írta a nevét és kérte tőle az adókártyát, és a NAV vissza jelzett hogy elkészítik.

Vagy inkább menyek be személyesen Szekszárdra?

Elég csak hogy az adókártyámat viszem?

2019. márc. 2. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
menyél
2019. márc. 2. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha van ügyfélkapud, akkor megcsinálják automatikusan, és oda kiküldik (feltéve, hogy nem vagy egyéni vállalkozó, vagy ilyesmi).
2019. márc. 2. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha van ügyfélkapud, akkor március 15 után ellrhető az adóbevallás. Ha jó, akkor semmit nem kell tenned, automatikusan életbe lép május 20-án. Ha nincs ügyfélkapud, akkor március 18-ig kérheted, hogy kipostázzák a bevallásodat.

[link]

2019. márc. 2. 14:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Személyesen megyek be akkor Március 15-ig csinálják meg Szekszárdon?

Elég csak a személyit és az adó kártyát vigyem?

2019. márc. 2. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Fogyi vagy?
2019. márc. 2. 20:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Voltam. Mondtam nekik ők készitsék el, hölgy azt mondta ők csinálják elektronikusan. Mutattam neki hogy kaptam levelet mikkor tápénzen voltam, kaptam pénzt is, egyből rá mondta igen.

Akkor nekem most semmit se kell csináljak?

El felejtettem meg kérdezni.

2019. márc. 4. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
meny visza halod
2019. márc. 4. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!