Családi adókedvezménnyel kapcsolatba kérdeznék.3gyerekre milyen összegét tudok csak én érvényesíteni?
Figyelt kérdés
152000 brutto fizetésre mennyi a maximum osszeg,amit tudok érvényesítési csak én ?2019. febr. 17. 21:25
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Lesz tavasszal emelés,csak nem tudom még mennyi.Akkor azt megvárom mindenképp.
2019. febr. 18. 07:35
12/18 anonim válasza:
Bruttó 152.000 Ft
SZJA: 22.800 Ft
Nyugdííjjárulék: 15.200 Ft
Egészségbiztosítási járulék (4+3%): 10.640
Tehát 48640 Ft-ot tudsz érvényesíteni, és 2280 Ft-ot fogsz befizetni, ami a szakképzési járulék.
Így 149720 Ft lesz a nettód.
Ennyi a maximum, amit kihasználhatsz.
13/18 anonim válasza:
8as gyeden vagyok ja. Magzatit en veszem igenybe. Tenyleg nem ertem az egeszet, idoota ugyintezo nem tudja elmondani. Pl. Azt sem kepesek elrendezni hogy tappenzt kapjak, meg gyedet holott veszelyeztetett lennek, ezereve van munkam, fekudnom kene es a nagyobbat igy nem tudom bolcsibe adni.
14/18 anonim válasza:
13, ezt neked kell elintézni, nem holmi ügyintézőnek.
Hivatalos levélben kéred a fizetés nélküli szabadság megszakítását és 1 napi szabadság kiadását, majd kiíratod magad. Ennyi az egész.
15/18 anonim válasza:
Gondolod nem probaltam? Szerintuk alkalmatlan vagyok a munkakör betoltesere igy nem kapok alkalmassagit (orvosi) = nem vesznek terhesen vissza. Csutortokon megyek jogaszhoz, meet eleg undorito, hogy kb csak a mi cegunk nem kepes erre.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Ma utánajártam,és januártól 195ezer lett a bruttó bérem,csak nem közölték velem..furcsa volt a berjegyzék mikor néztem hogy több, így ma rá is kérdeztem. Akkor így a 48ezertol valamennyivel többet is tudok ugye?
2019. febr. 18. 19:56
17/18 anonim válasza:
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi.csak annyi kalkulátort néztem már, de mindegyik mást írt. Megnézem ezzel.
2019. febr. 18. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!