Most is a nav készíti az adóbevallást ugye?
Figyelt kérdés
Tavaly a nav készítette, mert a munkahely már nem készíti el. Csak azért kérdezem, mert eddig semmit nem küldtek nekem ezzel kapcsolatban.
Van valami teendőm a bevallással kapcsolatban?
2019. febr. 11. 15:13
3/4 anonim válasza:
A munkáltató nem készíti el, a NAV pedig először egy tervezetet készít a hozzájuk beérkezett adatok alapján. Ha ez a tervezet neked megfelel, nem kell semmit tenned, bevallás lesz belőle a bevallási határidő után.
4/4 anonim válasza:
Én is kérdeznék, ha nem gond. Tehát akkor elkészítik a tervezetet, amit ha van ügyfélkapum, akkor ott megnézhetek, ha nincs akkor még kérhetem, hogy küldjék ki postán. De ha nincs ügyfélkapum, és nem is kérem, hogy küldjék ki, sőt az égvilágon semmit nem csinálok, akkor is rendben lesz ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!