Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Németországban dolgozom...

Németországban dolgozom kötelező e német adóbevallást csináltatnom?

Figyelt kérdés
Magyarországról nincs jövedelmem.EGyedülálló, 1 es kategóriába tartozom kinti adórendszer szerint. Azt tudom hogy 4 évre visszamenőleg lehet. 2016-ban kezdtem el dolgozni külföldön, és még sosem csináltattam. Pénzt nem kapnék vissza semmit,tehát csak ráfizetés lenne kb 100 euró per adóév. Kötelező e csináltatni?
2019. jan. 29. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy olvasom, hogy Németországban is kötelező az adóbevallás.
2019. jan. 29. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Miért ne lenne kötelező? Van jövedelmed, tehát kell adót is fizetned. Eszem megáll. De tudod mit? Hagyd a fenébe, és nézd meg, mekkora lesz a büntetés az adóbevallás elmulasztása miatt.
2019. febr. 9. 08:10
 3/4 anonim válasza:
100%

Jèzusom de hülyék vagytok!!

1 es adókategóriában nem közelező,sem 4-esben

Az összes többi kategóriában kötelező.

De ne számits sok pénzre sőt simán miszuszosba is kijöhetsz.

Bár én mindig beadtam.Pár dologbol simán összeszedtem 3-400€-t

Tudom h régi kérdés de az h olyanok irnak ide akiknek fingjuk sincs a német rendszerről az letablózott.

Remélem sikerült máshonnan tájékozodnod azóta és kaptál értelmes választ is

2020. jan. 4. 15:16
 4/4 anonim válasza:
2020. jan. 4. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!