Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Holland adóval kapcsolatban...

Holland adóval kapcsolatban lenne kérdésem?

Figyelt kérdés
Az adóformula kitöltéséhez lenne szükségem segítségre a formula nyelve holland, de sajnos én nem beszélem a nyelvet. Angolnyelvű fordításra lenne szükségem, de én az adóhivatal honlapján nem találtam meg az angol nyelvű kitöltés útmutató. Ha valaki küldene egy linket ahol az angol nyelvű fordítás fenn van vagy egy céget ajánlana aki ilyen problémákkal foglalkozik?
2010. jún. 29. 08:46
 1/1 anonim válasza:
Szia! Én most kaptam egy hollnad nyelvű levelet, amivel webfordítóval azt bogarásztam ki, hogy a 2009-es nyári ledolgozott egy hónapom után (~1600 euro) 250 euro adóvisszatérítés lehetséges, ha vmi oldalon kitöltök vmit és ezáltal visszigazolok. Neked is erről volt szó, sikerült megoldani? Köszi
2011. máj. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!