Állandó munkahely mellett vállalhatok alkalmi munkát?
Figyelt kérdés
7.30tól 15.30ig van egy állandó munkahelyem (fogorvos), 4-töl 7-ig helyettesítek egy körzetbe. A főnököm bejelentett telefonon a NAV-nál alkalmi munkára a mai napon. Nem üti a 2 egymást? Nem igazán találtam erről tájékoztatót. Adózásnál nekem ezzel lesz külön dolgom, vagy a NAV megcsinálja igy is a bevallásom?2018. nov. 19. 20:22
11/14 A kérdező kommentje:
És nyomon tudom valahol követni, hogy tényleg bejelentett-e?
2018. nov. 21. 06:59
12/14 anonim válasza:
Igen, ügyfélkapun keresztül a "TAJ-nyilvántartással összefüggő szolgáltatások" menüpont alatt. A TAJ-számod kell hozzá.
13/14 anonim válasza:
Ne ess kétségbe, ha nem látod más másnap, mert a rendszer nem frissül 5 percenként.
14/14 anonim válasza:
Az alkalmit nem látod a TAJ nyilvántartásokban, mert nem keletkeztet biztosítási jogviszonyt.
Minden következő hónap 12-ig bevallja a munkáltató az alkalmis kifizetéseket is, amit aztán pár nap/hét múlva megnézhetsz ügyfélkapun keresztül a járulékadat kivonatodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!