Hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megoldani úgy, hogy minél több maradjon a zsebemben?
Üdv,
Főállásban dolgozom, ahol ugye fizetnek utána TB-t meg mindent.
Van egy munka ahol nem kell számlát adni, mert magán személynek megy, viszont legálisan szeretném az egészet intézni. Külföldről jön a pénz. Hogyan tudnám ezt megoldani úgy, hogy minél kevesebbet kelljen utána leadóznom?
Havi 900 euróról van szó, egyenlőre pár hónap a fix, aztán meglátjuk.
Vállalkozóit váltsak ki, vagy hogyan tudom ezt megoldani tisztán?
És mennyit kell leadózzak és mit kellene elintéznem?
Köszi előre is a segítséget.
KATÁS adózás, mellékállásban, havi 25.000 Ft-ot kell befizetni és el van intézve az adó.
A részletes szabályoknak utána tudsz olvasni. Nem tudom, hogy a külföldről érkező pénz miatt lehet-e valami akadály.
Viszont: EGYENLŐRE a baltás gyilkos fog darabolni, mielőtt elásta a részeidet az erdőben, a szó, amit keresel az EGYELŐRE!
#1:
köszi :D
a KATÁS adózásnál a másik félnek is kell valami papírt írnia, vagy bármi? vagy csak a részemről megy a dolog, mert úgy tudom, hogy ott egy szerződést kell kötni, de lehet rosszul tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!