Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Megkaptam a NAV-tól az adóbeva...

Megkaptam a NAV-tól az adóbevallás-tervezetet, és rendben is van, de van fizetendő adóm. Ezt hogy tudom a legegyszerűbben befizetni? Bankszámlaszámra be lehet? Ügyfélkapum nincs

Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ügyfélkapu ehhez nem szükséges.

Befizetheted utalással, igen. Sőt, úgy a legegyszerűbb, mert ha pl. csekken szeretnéd, akkor először igényelned kell a NAV-tól csekket, azzal elmenni postára, befizetni, szóval körülményes.

A számlaszám: 10032000-06056353 (NAV Személyi jövedelemadó magánszemélyt, őstermelőt, egyéni vállalkozót, kifizetőt terhelő

kötelezettség beszedési számla)

Közleményként az adóazonosító jeled tüntesd fel.

Forrás: [link]

2017. ápr. 26. 19:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Először amúgy azt hittem, a munkáltatómnak kell befizetnie, de nekem kell, ugye?

2017. ápr. 26. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!