Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan tud más adószámával...

Hogyan tud más adószámával sokáig működnni egy webáruház?

Figyelt kérdés
Sajnos ma tudtam meg, hoggy le lettem húzva az előleggel amit egy termékért fizettem. Más adószámával működik eegy cég. Olvastam hogy kéésve érkeznek meg a csomagok, de azért ez dúrva ha buktam az előleget. Hogy lehet mondjuk még ha új is egy cég ennyi hónapig saját honlapjukon is más nevén futva? Nemm értem én ezt... Most abaan reménykedek, hogy nekem is még kihozzák de godnolom a garit buktam tőlük ha kamucég. :( bocsi az elírásokéért csak idegesít nagyon.
2018. jún. 6. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:

1.- nem nagyon értelek, ugyanis egy webáruházban nem előleget szokás fizetni a termékért (előleg az, amikor a vételár egy részét fizeted csak ki), hanem ELŐRE KIFIZETNI a TELJES vételárat.

Azt honnan tudod, hogy más adószámával működik?

Az hogy késve érkeznek meg a csomagok, nem feltétlenül a webáruház hibája - lehet, hogy Kínából jön az áru.

"egy cég ennyi hónapig saját honlapjukon is más nevén futva?"

2018. jún. 6. 16:40
 2/3 A kérdező kommentje:
nem az a neve a cégnek ami a cégjegyzékben van. és oda írt annak a cégnek a vezetője hogy az ő nevükben működnek de nincs közük hozzá. úgy előleg, hogy mivel nagyértékü kérték a 30%át hogy utaljam a többi a futárnak. még bizakodok amúgy.
2018. jún. 6. 16:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma megerkezett szetencsére a cucc. Lehet konkurencia szívatja őket? De honlapon mas cég adószama van. Sőt garipapíron is
2018. jún. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!