Hogy lehet kideríteni az üzemeltető cég nevét, és bevételét?
Van egy MMORPG nem tudom ismeritek-e, nw2online (régebben nextworld2, metin2mesternext volt a neve).
itt a weboldaluk: [link]
Azt szeretném kideríteni, hogy ki is üzemelteti, és mekkora bevételt termel a játék. Ha jól tudom ezek publikus adatok.
Gondosan rejti és nem említi, hogy milyen cég van a háttérben.
Nem tudom a GDPR alapján kell-e ezt közölni vagy sem.
A lenti összefüggés pedig egyáltalán nem biztos, hogy a céghez köze van, lehet csak a hoszting, és annak ott van a bevétele 2016. évből, de lehet ennek semmi köze a játékhoz. passzolom. Írj nekik a kapcsolat űrlapon, hogy mi a cég neve, akkor abból kiderül ha elárulják, amit kötve hiszek :)
ugyanez a domain be volt regisztrálva .hu domain-nel ami nyilvános adat,
nem tudom meg lehet-e osztani ezért keress rá magad és kiadja a cég nevét,
Budapesti cég 1223-as irsz.-mal.
Mindegyiket én linkeltem, és ha végigolvasnád, azután értelmeznéd akkor rájönnél miért van ott több féle cég.
Az utolsó cég valószínű át lett nevezve arra a hello kft-re vagy beletöröltek az adatbázisba, mert az url-ben még mindig ott van az az eredetileg szegedi cég ahol látni hogy online játékkiadással foglalkozik az illető, a neve és az anyja neve és címe is ott van ha lejjebb görgetsz.
OMG
Főtevékenység
5821 Számítógépes játék kiadása
alatta meg a neve valami Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!