Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Tudom ezt a tevékenységet...

Tudom ezt a tevékenységet 7-es adószámmal végezni?

Figyelt kérdés
Kézzel festett ékszereket készítek. Eddig csak saját célra, de annyi embernek tetszett, hogy megpróbálom értékesítési is. Főállásom nincs, egy órás részmunkaidős munkaviszonyom van, ami bejelentett. Egyelőre pár boltban, bizományi megállapodással árulnák, meg én a meskán szeretném még. Abszolút fogalmam sincs, hogy fog - e menni, de egy büntetés nem fér bele. Sztem ahogy én számítok rá max havi 20-30 e Ft bevétel lenne belőle, többre egyelőre nem számítok. Az a baj, hogy ennyiből nem tudok fizetni egy Katát, de ha megvágnak a 7-es szám miatt, arra kB az életem menne rá. Szóval tanácstalan vagyok, hogy mit kéne tennem. Nem tudom előre, hogy milyen rendszeresen kell számlát kiállítanom, lehet, hogy 2 hónapig nem viszi senki, aztán meg igen, de az is lehet, hogy minden hónapban megyegetne...

2018. ápr. 26. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, nem megy.
2018. ápr. 26. 22:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Bizományival lehetsz adószámos kezdetben.
2018. ápr. 27. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!