Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Idézést kaptunk a NAV-tól, ez...

Idézést kaptunk a NAV-tól, ez mit takar?

Figyelt kérdés
Idézés érkezett a navtól mint magánszemély ellenőrzés megindítása tárgyal. Ez mit takar? Segítsetek légyszi mert nem értem!
2018. ápr. 26. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
bemész, beviszed szépen az összes papírodat, ami alapján az adóbevallásod elkészült.
2018. ápr. 26. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel az ügyintézőt és kérdezd meg, hogy mivel készülj.
2018. ápr. 27. 00:26
 3/4 xswerdy ***** válasza:
feltehetőleg benne van a levélben, hogy mit akarnak ellenőrizni. Ha meg nincs, akkor ne vigyél semmit. Bemész, aztán amit kérdeznek, válaszolsz.
2018. ápr. 27. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én akkor kaptam idézést hasonló szöveggel, amikor befejeztem a középiskolát és gőzöm sem volt róla, hogy magam után fizetni kellene a TB-t. Ezt másfél év után kiszúrták és behívtak. Persze tele volt a gatyám, hogy mit követtem el, meg jöttek-mentek a számlámon havonta ilyen 20-30ezres tételek (kölcsönök oda-vissza rokonoktól, barátoktól, vatera eladás, stb.). Végül arról volt szó, hogy nem vagyok biztosított másfél éve, tudok-e valamit nyilatkozni erről az időszakról ahol esetleg biztosított lehetettem ,csak nekik nem jutott el esetleg erről az infó. Mondtam, hogy nem, sajna sem munka, sem tanulói jogviszonyom nem volt. Utána kaptam egy rakás csekket levélben, kifizettem és ennyi.

Neked szabad tudni, hogy miért érkezett az idézés? Történt valami ami miatt nyomozhattak utánad? Nagyobb pénzmozgások a számládon, stb.

2018. ápr. 30. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!