Dittis kérdése:
én is és a férjem is egy ugyanazon telefonrol küldtül el az sms eket a navhoz, miért csak az egyik után kaptunk visszajelzést?
Figyelt kérdés
én is és a férjem is egy ugyanazon telefonrol küldtük el az sms eket a navhoz,miért csak az egyik után kaptunk visszajelzést?külön telefonrol kellett volna elküldeni?2017. febr. 20. 11:44
1/2 anonim válasza:
A szüleim is egy telefonról küldték el, de a világon semmi visszajelzést nem kaptak, kellett volna kapni? Sztem teljesen mindegy, milyen telefonról küldöd, lényeg, hogy a NAV-hoz megérkezzen az sms.
2/2 anonim válasza:
Miért nem a NAV-ot kérdezed? Van telefonos központi ügyfélszolgálatuk.
Egyébként valószínű, hogy igen, különböző telefonon (de ez nem biztos).
Hiszen az Ügyfélkapun se tudod más adóbevallását elintézni, csak a sajátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!