Féljek az idézéstől, amit a NAV-tól kaptam tegnap?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy idézést a nav-tól. Már vártam, mert akinek pár éve kiadtam a lakásomat, jelezte, hogy keresni fognak. Egy cég vette ki tőlem, akik egy pályázatos céget működtetek. Idő előtt felszámolták és ezügyben kérdeznek meg engem. Húú de fura érzés, ilyen helyzetben még nem voltam...2018. ápr. 7. 14:44
1/3 Koplárovics Béci válasza:
Ha volt szerződés, és adóztál utána rendesen, akkor neked nincs félnivalód.
2/3 anonim válasza:
Ha viszont feketén adtad ki, akkor pórul jártál.
3/3 xswerdy válasza:
ezek szerint alapvetően nem ellened folyik vizsgálat, úgyhogy nem kell félned. Persze ha mellékesen magadra nézve is kiderül valami turpisság, akkor kiterjeszthetik rád is a vizsgálatot. De egyelőre te tanu vagy az ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!