Potyike kérdése:
A bekötött pénztárgépek ellenére tegnap, szombaton a Vámház krt. I csarnokban 8 helyen vásároltam, senki nem adott nyugtát, még a közelébe sem mentek a pénztárgépnek. Most miért n em lehet adóellenőröket látni a piacokon?
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 19:29
1/7 anonim válasza:
Szerinted minden nap, minden piacon kell legyen adóellenőr?
Ez kb olyan, mint minden utcasarokra rendőrt állítani.
2/7 anonim válasza:
Bekötött pénztárgépek... gondolkodj picit, ha nem ütik be akkor tökmindegy hogy az online vagy az offline gépbe nem ütik be... hol a logika?
neked egyébként ez miért fáj ennyire?
4/7 anonim válasza:
Majd elviszi őket az ávh. Vitya mester megmondta, hogy ő nem tűri a lopást! Semmi baj elvtárs!
5/7 A kérdező kommentje:
Több helyen tapasztaltam pl zöldségesnél,hogy ha több tételt vásárolok,akkor tételesen,egyenként leméri,majd asztali számológépbe beütve a tételeket és valamilyen összesent beüt a pén ztárgépbe.A kiadott nyugtán egy összeg szerepel,nem tételes,nem ellenőrizhető.Hen tesnél is tapasztaltam.Adóhivatal?Fogyasztóvédelem hol van??Nincs elle nőrzés!
2017. máj. 14. 20:42
6/7 anonim válasza:
Itt háborogsz, ahelyett, hogy ott, vásárláskor szemtől-szemben kértél volna blokkot.
Úgy nehéz, ugye?
7/7 anonim válasza:
Ba*zdmeg senki sem akar ehen halni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!