Tandíj visszaigénylése lehetséges-e?
Üdv! Lányom főiskolai tanulmányait mi fizetjük, hiszen ő állandó jövedelemmel nem rendelkezik. Nálunk két gyermek van. A családi pótlékot az állam bácsi - egy nappali tagozatos egyetemista után - 1000 Ft-al egészíti ki. Érdeklődnék, hogy a 2017-es évre a befizetett tandíj, vagy annak egy része visszaigényelhető-e? Vagy ezt a támogatást (évi 12,000 Ft)osszunk be, mert ennyi jár?
Köszönet
Köszönöm.
2/2. Elég lett volna annyi, hogy nem. Érdekes, és szerintem egyértelmű, hogy miért kérdeztem meg, miért merült fel a kérdés! Az ÁFÁT is visszaigényelhetik egyesek, kedvezményes hitelt is folyósítanak bizonyos rétegeknek, vagy nyújtanak különböző támogatást az adókból, amivel könnyítenek lásd életbiztosítás, lakáshitel egy része... stb. Régebben volt idetartozott a tandíj is.... tőled bocsi, hogy megkérdeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!