Családi adókedvezmény?
Sziasztok!
A tavalyi évben nem kértem a családi adókedvezményt, ezért idén, egy összegben szeretném visszaigényelni. A nav már elkészítette az adóbevallásom tervezetét, ügyfélkapun keresztül meg is tudom nézni. Viszont azt nem tudom, a tavalyi családi adókedvezményt hogyan tudom visszaigényelni? Melyik résznél, mit kell írnom?
Mint ahogy látod, én ebben nem tudok Neked segíteni, végül nekem sem jött össze.
Viszont ha privátban elküldöd a munkáltatótól kapott M30-as nyomtatványod és járulékigazolásod és a gyerkőc/gyerkőcök nevét adóazonosító jelét, és azt, hogy melyik hónapban melyik után voltál jogosult családi pótlékra, szívesen elkészítem a szokásos módon, átküldöm az általad megadott e-mail címedre, Te ahol tudod, kinyomtatod, aláírod és eljuttatod a NAV-hoz.
Ennyit tudok segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!