Kell adóznom akkor is ha nem kaptam levelet a NAV-tól?
Figyelt kérdés
Kérlek ne nézzetek analfabéta idiótának. 18 vagyok nemrég dolgoztam először diákmunkán és fogalmam sincs hogy most nekem kell-e.2018. márc. 9. 11:35
1/4 anonim válasza:
NEM kapsz levelet az apeh-től, ha eddig nem nyújtottál be soha adóbevallást.
Viszont ha kell(ene), akkor január 31-ig KELLETT (!!) megküldenie számodra mindenhonnan a bevalláshoz szükséges igazolásokat.
Ilyet kaptál?
2/4 anonim válasza:
Mit jelent a "nemrég" dolgoztál? Most a 2017-es jövedelmeket kell bevallani, szóval ha idé dolgoztál, akkor most még tárgytalan.
(az ilyen kérdéseknél sosem értem, a szülők nem tudnak segíteni?)
3/4 anonim válasza:
"(az ilyen kérdéseknél sosem értem, a szülők nem tudnak segíteni?)"
Fogadjunk, hogy a diákmunka szövetkezetet se kérdezte még?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmilyen levelet. Szuleim nem tudjak hogy hoyg mukodik a diakoknal az adobevallas es a diakszovetkezet szart se mondott nekem csak hogy nezzem meg az oldalukon de ott semmi erdemleges infot nem talaltam..
2018. ápr. 26. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!