Hol kell ezt jelenteni?

Figyelt kérdés
Egy hotelben dolgozok napi 8 órát. Papíron 4 órára és 70 ezer (br) vagyunk bejelentve kivéve a régebbiek ők 8 óŕára és 101 (br) ezer Ft-ra vannak. Hétvégente is jövünk csak épp nem írhatunk alá akárcsak ünnepnapokon, hónap végén a jelenlétin aláírjuk a kiadott hétközi pihenőket, hogy a hétvége ugye ne legyen bejelentve. Megmondták a kamu szöveget hogy mit kell mondani ha jön ellenőr, de elegem van nem vagyok itt régóta februárban állítólag 8ba jelentettek be de megkaptam a kamu bérpapírt. Hogy lehetne ide kiküldeni a navot vagy akármit hogy túrják már át ezt a fertőt. Plussz semmi plussz juttatás nincs se cafetéria semmi.

2018. márc. 6. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Odaírtad a keresőszavakba a választ: NAV

A Nav oldalán tehetsz bejelnetést névvel és címmel

Amúgy honnan tudod, hogy a 8 órás bejelentéses (febr) bérpapírod kamu?

2018. márc. 6. 12:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem az se nyolc órás. Ugyanaz a 4 óras mint előző hónapba. Csak azt nem akarom hogy bajom legyen belőle meg esetleg emiatt rendőrség vagy bíróságra mászkálni. Meg az ilyen nagy cégek simán nyerik az ilyen ügyeket mert van erre is biztos ügyvédük meg pénzük...
2018. márc. 6. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
20%

Hát, pedig szinte biztos, hogy azok után, hogy bejelented és kijönnek ellenőrizni, "véletlenül" fognak találni a munkádban kivetni valót. Rendőrségnek ehhez semmi köze - oda biztos nem kell járkálnod.

Amúgy én a helyedben várnék még egy kicsit - ugyanis épp most jutott eszembe, hogy nemrég olvastam: márciusban fokozott NAV ellenőrzés ellenőrzés lesz: mennyire tartották be a béremelést, aztán pl. ahol 2 alkalmazott van bejelentve, de 6 pénztárgép van folyamatosan használva, azt mégis hogy? stb.

Szóval lehet, hogy megbuknak maguktól is és akkor Neked sem lesz bajod belőle.

2018. márc. 6. 13:37
 4/6 xswerdy ***** válasza:
57%
a szabadság/szabadnap nem kiadása, az nem a NAV, hanem a munkaügyi felügyelet hatásköre. Szóval ott is érdemes bejelenteni.
2018. márc. 6. 17:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Hát jó lenne ha jönnének is. :) de valahol megpróbálom nevtelenül is jelenteni.
2018. márc. 8. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán lehet már névtelenül jelenteni - illetve akkor lehet, hogy nem fognak foglalkozni vele.
2018. márc. 8. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!