Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A leadott adóbevallásrol...

A leadott adóbevallásrol mennyi időn belül értesítenek?

Figyelt kérdés
Leadtam tegnap és volt visszaigenyles de nem vagyok biztos hogy teljesen jól lett számolva. Ha nem jó azt mennyi időn belül tudom még?
2018. febr. 7. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak akkor értesítenek, ha rossz a bevallásod. Én pár évvel ezelőtt, mikor nem volt nyomtatványkitöltőm, elfelejtettem kitölteni egy sort, és a végén kijött, hogy több tízezret be kell fizetnem, de fel se tűnt. Megnéztem most neked, február 3-án adtam be a bevallást, és 20ai keltezéseel jött a levél, hogy valami nem jó (nem írtam be a levont adóelőleget). Szóval gyorsan ment, bár megmondom őszintén, nem tudom, a kedvezményeket újraszámolják e.
2018. febr. 7. 14:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Egyébként hétfőn a Navnál segített kitolteni a számolós részt egy hölgy. Kedden visszavittem leadni csak otthon nézegettem hogy soknak tűnik amit vissza igenylek. Meg is említettem a leadasnal de azt mondta így ő nem tudja megmondani de ha biztos jó ha itt segítettek. Tutira nem vagyok így sem biztos benne ezért várom hogy mi lesz. Köszönöm a választ! Remélem itt is hamar reagálnak de talán jó lesz. :)
2018. febr. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!