Megkezdett pénzügyi-számviteli főiskolával találhatok munkát?
Akkor hogy lehet, hpgy sokan fősuli alatt is dolgozhattak, ilyen munkakörben???? Gyakornok, könyvelő asszisztens stb.
Csak mivel a hr-es a szomszédom és utáljuk egymást, nem is jelentkeztem.
Ilyen asszisztens, gyakornok munkakörbe azért dolgozhatsz mert folyamatban lévő egyetemi tanulmányod van. Ezek lényegében csak adatrögzítős kisegítő munkák, amikre jobban megéri egy diákot olcsóbban alkalmazni, mint főállásúakat felvenni. Főleg hogy utánpótlás mindig van és könnyű betanítani őket az ilyen alap dolgokra.
Ahol én voltam diákként gyakornok ott is csak azt vették fel főállásra normális szakmai pozícióba aki diplomát szerzett, az a néhány aki otthagyta időközben az egyetemet addig maradhatott amíg nem járt le a diákmatricája, aztán kitették őket. Vagy OKJ/FOSZK/mérlegképes papír vagy komolyabb munkakörhöz diploma kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!