Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Megkezdett pénzügyi-számviteli...

Megkezdett pénzügyi-számviteli főiskolával találhatok munkát?

Figyelt kérdés
Megbuktam, harmadéven.
2018. jan. 24. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Találhatsz. Pénztárost, árufeltöltőt mindig keresnek nagy szupermarketekbe, Budapesten gyorséttermekbe is könnyű felvételt nyerni. Vagy vendéglátóiparban is elhelyezkedhetsz pincérként, konyhán, esetleg recepciósként valahol, ha mennek a nyelvek. Ha meg rendes munkát nem találsz jelentkezni kell közmunkára.
2018. jan. 24. 12:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Szakmában gondoltam.
2018. jan. 24. 13:23
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Diplomás munka esélytelen. Elvégzel egy mérlegképes könyvelői OKJ-t akkor elhelyezkedhetsz szakmában.
2018. jan. 24. 13:26
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
adatrögzítőként max.
2018. jan. 24. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem
2018. jan. 24. 18:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Akkor hogy lehet, hpgy sokan fősuli alatt is dolgozhattak, ilyen munkakörben???? Gyakornok, könyvelő asszisztens stb.

Csak mivel a hr-es a szomszédom és utáljuk egymást, nem is jelentkeztem.

2018. jan. 24. 18:22
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
a gyakornok és a köynvelőasszisztens az az adatrögzítő elegáns neve a könyvelőirodában.
2018. jan. 24. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Ez most valami gyenge kamukérdés? Úgy dolgoznak egyetem alatt, hogy van jogviszonyuk egy adott egyetemmel, ami meg kapcsolatban áll különböző cégekkel, és azokhoz lehet menni gyakorlatra.
2018. jan. 24. 18:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem is van jogviszonyom.
2018. jan. 24. 20:03
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

Ilyen asszisztens, gyakornok munkakörbe azért dolgozhatsz mert folyamatban lévő egyetemi tanulmányod van. Ezek lényegében csak adatrögzítős kisegítő munkák, amikre jobban megéri egy diákot olcsóbban alkalmazni, mint főállásúakat felvenni. Főleg hogy utánpótlás mindig van és könnyű betanítani őket az ilyen alap dolgokra.

Ahol én voltam diákként gyakornok ott is csak azt vették fel főállásra normális szakmai pozícióba aki diplomát szerzett, az a néhány aki otthagyta időközben az egyetemet addig maradhatott amíg nem járt le a diákmatricája, aztán kitették őket. Vagy OKJ/FOSZK/mérlegképes papír vagy komolyabb munkakörhöz diploma kell.

2018. jan. 24. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!