Becsületkasszából kell adózni?
A becsületkassza tulajdonképpen ajándék, ajándékból meg csak xszázezer felett kell adózni.
Műkörömépítést szeretnék gyakorolni minél többet, de nem tudom már tovább fizetni, hogy teljesen ingyen dolgozzak, muszáj anyagárat elkérnem.
Ha úgy hirdetem magam, hogy becsületkasszával készítek körmöket, akkor megbüntethetnek érte?
Személyesen elmondom mennyi az anyagár és az illető annyit fizet, amennyit gondol.
Gyakorlásra nem tudtam eddig jobbat kitalálni :S
Te se voltál még NAV ellenőrzésen az tisztán látszik.
A NAV azt se hiszi el néha, hogy az adott számla után az áfa be van fizetve, még ha fehéren-feketén ott áll.
Nagyon arcra fogsz esni itt, ha a NAV-ot próbálod hülyének nézni, mert ha rájönnek, akkor úgy oda csapnak, hogy 3 év múlva is azt fogod nyögni.
Nem akarom átvágni a NAV-ot, pont ez a lényeg.
Nem dolgozni akarok napi 8-ban szalonban h hülyére keressem magam, hanem csak gyakorolni szeretnék.
De ha nem lehet akkor nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!