Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Most mi lessz az apeh. -nál?

Most mi lessz az apeh. -nál?

Figyelt kérdés

Kaptam az apeh-tól egy levelet,miszerint nem volt helyesen kitöltve a papírom,és be kell hogy menjek javítatni.be kell vinnem az okirataimat is,kötük az adókártyát is,de viszont elhagytam ,csak a számát tudom.

Mit mondjak nekik?Ideges vagyok,azt sem tudom hogy hova kell mennem,és hogy pontosan milyen papírokat vigyek magammal.

2010. máj. 30. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Oda kell menned, ahova a levelben a cimed meg van adva. Először majd igényelni kell egy új kártyát. Nem kell hozzá más csak a személy igazolvány. Meg némi pénz.Valószinű, hogy mivel elvesztetted ezért fizetni kell. Talán 4000 ft. NEm nagy ügy más is elvesztette már kártyát. Új számot nem kapsz, hanem majd csak kártyát. De személyi mindenképpen legyen nálad.

Most az összegben nem vagyok biztos.

Az adóbevallás javítása csupán pár percet fog igénybe venni. De nem kell félni, azért vannak az ügyfélszolgálaton hogy segítsenek az emberen.

De sajnos mivel hibás volt a szja-bevallás azért csak a leadástól számított 30 napon belül fogod a visszaigényelt pénzt megkapni.

2010. máj. 30. 14:44
 2/3 A kérdező kommentje:
És rögtön a helyszínen megkapom a kártyát,vagy idővel kiküldik postán?
2010. máj. 30. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ideigleneset kapsz ahelyszínen és eredetit küldenek postán. az ideiglenes is ugyanolyan jó.
2010. jún. 4. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!