Ha többszázezret szeretnék kiutalni a bet365-röl hogy csináljam hogy ne figyeljen fel rá a nav?
Hali!
Pofon egyszerű a dolog, vagyis most már nem annyira számodra. Kifizetést ugyebár oda tudsz igényelni ahonnan befizettél vagy ha több féle befizetési módod van akkor aranyosan oszlik el. Én személyesen Neteller számlán keresztül fizetem be a pénzt és arra is kérem ki. Magyarán a NAV semmit nem lát belőle még ha ellenőriznek is (saját tapasztalat, úgyhogy biztos lehetsz benne). Ha innen megoldod már a dolgot akkor ennyi ha esetleg nem tudod innen, hogyan tovább írj privatban és segítek.
Bankkártyás kifizetésnél 50.000Ft-ig érdemes kifizetést igényelni, a milliós határok legendák. A legfontosabb, hogy ha van lehetőséged több kártyára kérd ki a pénzt mindig soha nem egyre családtagok, haverok stb. Mindig más összeget vegyél ki ne azonos összegeket mert azokat hamar észreveszik ha napi szinten veszel ki mondjuk 40.000Ft-ot illetve én soha nem kerek összeget veszek ki. Lényeg, hogy minnél kisebb az összeg annál kevésbé kelt figyelmet, inkább vegyél ki napi 10-20ezret de nyugodtan feküdj le ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!