Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Értesítőt kaptam a NAV-tól,...

Értesítőt kaptam a NAV-tól, mennyire pánikoljak be ha van rá okom?

Figyelt kérdés
Nem adtam le tavaly adóbevallást, de csak diákmunkán voltam (tudom, hogy az is adóköteles, de az irodában kb semmilyen felvilágosítást nem kaptunk erről). Kb. 3 hónapig jártam havi 10-12 napot, úgyhogy soknak se mondható... Nem tudok belépni az ügyfélkapumba, ma megyek megújítani mert kissé idegesít a dolog, hogy mit kaptam... Szerintetek büntetés?
2017. aug. 16. 06:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tetemrehívás! Ja, nem. 9 -megcsinálták helyetted - de nem csekkoltad le, hogy oké! 10 ez szokott hiányozni, valószínű a kérdezőnél is ez hiányzik.
2017. aug. 16. 09:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Na jó, de ha nem csekkoltad le, akkor automatikusan úgy vették, hogy elfogadtad, nem? Én így értelmeztem akkoriban.
2017. aug. 16. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:

"tudom, hogy az is adóköteles, de az irodában kb semmilyen felvilágosítást nem kaptunk erről"

Mert ez nem az iroda dolga, neki semmi köze hozzá.

2017. aug. 16. 11:22
 14/16 anonim ***** válasza:

kicsi az esély a felszólításra, mert a nav mindenkinek elkészítette a bevallását, kivéve ev, őstermelő... ha nem adtál be semmit, akkor ez lett a bevallásod.

Ha 2000 ft-t meghaladó tartozásod vagy túlfizetásed van, akkor kapsz levelet, illetve eü szolgról is küldenek mostanában.

2017. aug. 16. 13:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Ugyanaz jött, mint 9-esnek :)

Egyébként emailt kaptam róla, hogy az ügyfélkapumba érkezett dokumentum (értesítés) a navtól.

2017. aug. 18. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:
na és még nem kecmeregtél be a NAV-hoz? várjuk a megoldást
2017. aug. 18. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!