SZJA önellenőrzés, hogyan?
A munkáltatómnál nem szóltam az engem megillető adókedvezményről és az adóbevallásom során pedig nem írattam bele így úgymond lemaradtam róla.
Körülbelül 7 hónapot dolgoztam a tavalyi évben és erre a hét hónapra szeretném utólagosan megigényelni az adókedvezményemet... olvastam róla, hogy lehetséges önellenőrzés módján csak a dolog menetét nem tudom pontosan, hogy hol és milyen papírt kell kitölteni stb.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Minden sértés nélkül, miért fáj kifizetni 2000 ft-t könyvelőre? Sok idő, pénz és energia van a tudásunkban, aztán osztogatjuk ingyen itt :(
Írj rám priviben holnap segítek, ma este már hadd ne :)
" 7 hónapot dolgoztam a tavalyi évben és erre a hét hónapra szeretném utólagosan megigényelni az... "
Nem tudok olyan kedvezményről, amely feltételként szabja meg, hogy munkavégzés kell hozzá. Elég ha van hozzá adóköteles jövedelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!