Mennyi adójóváírát kaphatok visszamenőleg?
Tavalyi évben 180nap biztosítási jogviszonyban voltam br. 130ezer fizuval. Mennyi adójóváírást kaphatok erre az időszakra?
Ezt mikor kapom vissza?Ha megvan az adóbevallásom?
oké, az elvileg sinen van:)könyvelő csinálja az adóbevallásom, csak nem mondta, hoyg mennyit kaphatok vissza...
elvileg tavaly április 1 től volt 180 nap kb br 130 erezzel, aztán október közepétől tgyás most májusban kaptam az első gyedem.
szóval tgyásom kb 85volt, br fizum 130 ezer
csak kíváncsi vagyok, ezután egyátalán kapok e valamennyi adójóváírást....és ha igen, kb mennyit... 5ezret, vagy 150 ezret:)))
Adókedvezmény arra a hónapra illet meg, amelyikben munkabért kaptál (még akkor is, ha csak egy napot dolgoztál az adott hónapban.) Ez havi max. 11.340,- Ft.
Ha eddig nem vetted igénybe az adókedvezményt, akkor 6*11.340,- Ft a visszautalható összeg - ha a munkáltatód az adódat rendesen számolta és vonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!