Hogyan kell kifizetni?
Adóbevalláshoz van fizetendő adóm 3000 ft értékben.A papíron az áll hogy az adóbevallással együtt fizessem be.Most be rakhatom a bevallásom mellé a pénzt,esetleg külön borítékban megcímezve avagy személyesen kell elintézni.Nem volt még eddig hogy fizetnem kellett volna most bele futottam(pelenkát vásároltam egészség kártyára,online be kellett volna szkennelni a terhességi könyvet)
A válaszokat köszönöm
Átutalással.
A borítékban nem szabad pénzt feladni! :-)
Ha bankszámlád van, akkor átutalod a megfelelő bankszámlára, vagy igényelsz befizetési csekket az adóhatóságtól, és azon feladod a postán, vagy az ügyfélszolgálatukon bankkártyával fizeted ki.
Bár azt soha nem értettem, ha fizetendő adót hoznak ki eredményként, miért nagy dolog egy csekket is csatolni hozzá. Ha valakinek nincs bankszámlája, állandóan kuncsorogjon egy csekkért, és lehetőleg határidőben fizesse meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!