Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Miert nem kaptam csomagot az...

Miert nem kaptam csomagot az apehtol?

Figyelt kérdés
Most jutott eszembe az adobevallas es nem kaptam semmit akkor nem kell visszakuldeni semmit vagy mi van??
2017. máj. 10. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
sms be kellett jelezni.. vagy ügyfélkapun, hogy kéred e az adómegállapítást..
2017. máj. 10. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Elképesztő, hogy téged ez az információ teljesen elkerült, mikor tv, rádió, újság, minden ezzel foglalkozott hetekig... A NAV honlapján a főoldalon mindent megtalálsz. (A NAV elkészítette a bevallásodat, neked csak ellenőrizned kell)
2017. máj. 10. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Senki nem kapott. Mindenkinek kitölti az adóhivatal, aki nem tesz semmit elfogadja amit számoltak. Ha van pl:önkéntes pénztár tagságod vagy lakáshiteled ...stb ami miatt nem biztos hogy teljesen sima az ügy vagy szeretnéd az 1%-ot felajánlani akkor vagy elballagsz egy apeh kirendeltségbe, vagy egy kormányablakhoz ügyfélkapura regizni és úgy intézkedhetsz.
2017. máj. 10. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Idén már csak a mikulás hoz csomagot.
2017. máj. 10. 21:53
 5/7 anonim válasza:

Bizony, idén nem küld a Nav "csomagot"

3 féle képpen teheted meg a bevallást ha nem kérted azt a lehetőséget miszerint a Nav készítse el.

Regisztráció nélküli online felület

Üres 16SZJA nyomtatvány letöltése

16SZJA nyomtatvány kitöltése ÁNYK programmal

Tehát ki tudod nyomtatni és elpostázni v személyesen elvinni.

2017. máj. 11. 10:13
 6/7 A kérdező kommentje:
És ezt idén meddig lehet elküldeni póstán???
2017. máj. 14. 00:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Majus 22 ha nem tudtatok, most mondta a konyvelo!!!!!!
2017. máj. 15. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!